Uvjeti korištenja

Kao vlasnik stranice "Dimidium projekt“ ove opće uvjete korištenja propisuje Dimidium projekt d.o.o., Braće Radića 33, Nijemci (dalje u tekstu: Dimidium). Korisnik stranice "Dimidium projekt“  je svaka osoba koja pristupi portalu na internetskoj adresi http://dimidium.hr i koristi usluge sadržane na njemu, prihvaćajući time ove opće uvjete korištenja. Uvjeti korištenja i prihvatljivi načini ponašanja korisnika portala i njegovih usluga sastavljeni su s ciljem zaštite korisnika usluga portala i ostalih korisnika Interneta od uznemirujućih i nezakonitih aktivnosti. Na sve međusobne odnose između Dimidiuma i korisnika koji nisu posebno uređeni ovim Općim uvjetima primjenjivat će se odgovarajući važeći pravilnici i zakoni Republike Hrvatske. Slijedeći uvjete korištenja korisnik osigurava sebi i drugim korisnicima ugodnije i produktivnije korištenje stranice "Dimidium projekt“.

1. Opći uvjeti

1.1. Korisnik koristi stranicu "Dimidium projekt“ i Internet isključivo na svoj rizik. Dimidium ne jamči i ne preuzima nikakvu odgovornost po pitanju  štete koje korisnik pretrpi korištenjem usluga ovog portala i Interneta.
1.2. Ako iz bilo kog razloga ne možete prihvatiti ove uvjete korištenja, molimo Vas da ne koristite naše usluge i da se ne registrirate na našem portalu kao korisnik.

2. Zaštita privatnosti

2.1 Dimidium projekt d.o.o.,obavezuje se na čuvanje privatnosti svih registriranih korisnika. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke. Prikupljeni podaci se neće koristiti za marketinške kampanje, niti za bilo koju namjenu osim za onu zbog koje su nam povjereni. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima i poslovnim partnerima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri  Dimidium projekt d.o.o. odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

2.2 Računalni kolačići (Cookies) koji se smještaju na računalo kupca prilikom kupovine na našim stranicama imaju funkciju zadržavanja postojeće sesije, tj. razdoblja razmjene podataka (Session) i nemaju nikakvu drugu funkciju.

2.3 Kod online transakcija odnosno plaćanja kreditnim karticama, kritični podaci kao što je broj kreditne kartice upisuju se tek nakon preusmjeravanja Vašeg pretraživača na zaštićene stranice Raiffeisen banke, što omogućava najveći stupanj sigurnosti. „Dimidium projekt“ NE prikuplja podatke o kreditnim karticama.

3. Autorska prava

Dimidium.hr  polaže autorska prava na sve vlastite tekstualne sadržaje. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Dimidium.hr  sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja iz dnevnih novina i Internet časopisa, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te linkova na vanjske stranice. Svi sadržaji koji nisu autorsko djelo Dimidium.hr  su potpisani od strane autora djela i napisan je njihov izvor (tekstovi, fotografije).

Dimidium.hr ne odgovara za istinitost tekstova koje donosi kao prenesenu vijest iz drugih izvora ili medija.

Ukoliko netko smatra da su objavom teksta i/ili fotografije povređena njegova privatna, autorska ili druga prava, molimo da nas obavijesti na te ćemo sporni sadržaj ukloniti.

Sve sadržaje Dimidium.hr koristite na vlastitu odgovornost i Dimidium.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem istog sadržaja.

Korištenje bilo kojeg dijela Dimidium.hr, grafike, fotografija i/ili koda nije dozvoljeno bez pismenog odobrenja autora, te administratora Dimidium.hr

4. Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Dimidium.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

5. Izmjene uvjeta korištenja

Dimidium.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim Internet stranicama.